12 maart 2013

Online geld verdienen

Ik las al op verschillende blogs dat sommigen meedoen aan geld verdienen via internet.
Zo registreerde ik mij bij euroclix maar heb ik nog maar  360 clix, ik krijg maar af en toe enquetes waar ik aan kan meedoen en voor de rest niks. Het lijkt me zo zinloos.

Doe jij daaraan  mee?

7 opmerkingen:

 1. Ja, ik doe aan een paar van die programma's mee. Het gaat ook niet zo snel hoor. Het duurt toch wel ongeveer een half jaar voordat je misschien eens aan een uitbetaling toekomt. Ik heb ook een hele tijd geen onderzoeken gekregen en nu komt er regelmatig weer wat binnen. Blijft toch heel afhankelijk van welke doelgroep ze zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bestel regelmatig bij wehkamp, daar heb ik de meeste clixs van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een paar jaar geleden heb ik me aangemeld bij ZinnGeld, ook zoiets. Ik klikte altijd en eindeloos, en heb uiteindelijk 10 euro uitbetaald gekregen. Erg leuk, vond ik toen. Ik was nog scholier en alles was welkom. Maar nu ben ik ermee gestopt. Toch hoor ik wel van anderen die er positieve ervaringen mee hebben... misschien gewoon nog een tijdje proberen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben ook lid van een aantal klik programmas en alhoewel het zeker het laatste jaar steeds minder oplevert doordat de vergoedingen lager werden blijf ik het wel doen ,want het kost me gemiddeld maar een minuut of 10 per dag en als je er niet teveel oplet en dan weer eens kijkt hoe het met je vergaarde punten staat ,heb je toch weer een leuk extraatje verdiend en daar koop ik dan vaak weer iets leuks voor op een rommelmarkt of in een kringloop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel!

  Er zijn inderdaad heel veel mogelijkheden om online geld te verdienen. Veel van deze sites beloven je gouden bergen en je moet dus wel weten waar je het zoeken moet omdat niet alles waar is of nauwelijks werkt.

  Er zijn ook websites als Euroclix of geld verdienen met het lezen van mails, maar mijn ervaring is dat dit echt geen zoden aan de dijk zet en dat het heel erg veel tijd en zelfs ergenis kost door spam en enquetebureaus.

  De beste manier is om iets te gaan doen met internetmarketing. Kijk eens bij jezelf waar je goed in bent en wat je leuk vind om te doen. Misschien kun je er een website van maken?

  Je kunt nog zoveel geld verdienen, maar echte rijkdom zit niet in geld, maar in wie je bent en wat je doet.

  Mocht je toch op een makkelijke manier online geld willen verdienen, dan zal ik je zeker aanraden om is op mijn naam hierboven te klikken. Je wordt dan vanzelf doorgelinkt naar de juiste website.

  Ik ben hier zeer enthiousiast over en het aanmelden is gratis.
  Je krijgt ook nog eens de 1e $10 dollar gratis om het uit te proberen.
  Verder zijn er veel trainingsvideo’s te vinden en is er een goede online support.
  Natuurlijk kun je me later altijd mailen of skypen als je vragen hebt.

  Het belangrijkste is uiteindelijk wat je er mee doet en zal je zeker aanmoedigen om ook verder te kijken naar wat je leuk vind en om te kijken of je iets kunt opzetten.
  Ook daar kun je me over mailen als je dat wilt, maar dan moet jij je wel even aanmelden….

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ontvang met Euroclix veel geld, tot wel 850 euro per jaar! Dat geld komt vooral van mensen die zich in het verleden via mijn weblog aangemeld hebben. Van al hun verdiensten ontvang ik 10% provisie en dat tikt flink aan. Daarnaast melden zich ongeveer 12 nieuwe leden per maand aan, dus daar haal ik ook 1800 clix per maand uit.

  BeantwoordenVerwijderen