26 april 2013

Zelf boter maken

Ik maakte gisteren zelf boter van een litertje room, heel erg leuk om te doen maar de boter is bijna niet smeerbaar. Zelfs niet als ik hem uit de koelkast laat.

Wie weet een tip ?


3 opmerkingen:

  1. http://www.dragen-en-voeden.nl/forum/viewtopic.php?f=57&t=53261

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Steeds bijv. 100 gr in een apart bakje/schaaltje o.i.d. buiten de koelkast bewaren. De rest van de boter wel in de koelkast (of vriezer). Zo doe ik het ook met mijn zelfgemaakte boter, en dat gaat prima. Groetjes, Marike

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd leuk om nieuwe blogjes op Internet tegen te komen
    ik volg meestal blogjes dat te maken hebben
    met thuis, haken, koken en fotografie

    Bedankt voor het delen
    en nog een fijne dag !

    BeantwoordenVerwijderen